Theorie

Voordat je praktijkexamen kunt doen, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Rijschool Winters biedt verschillende mogelijkheden om je te helpen.

Theorieles
Bij Rijschool Winters kun je ook theorieles volgen.
Elke woensdagavond van Theorie boek20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur is er ruimte om langs te komen. De hoofdstukken uit het theorieboek worden besproken en filmpjes zorgen voor een beter beeld van de begrippen uit het boek.
Tevens kun je vragen stellen die je hebt.

Je kunt op elke woensdag instromen, elke avond wordt namelijk iets nieuws besproken. Na een bepaald aantal lessen, beginnen we dan weer van voor af aan. Zo komt elk hoofdstuk aan bod, worden alle filmpjes gekeken.

Het theorie examen
Het theorie examen moet je halen voordat je praktijk examen kunt doen. Rijschool Winters gaat ervan uit dat je hier zelf achteraan gaat. Het is de bedoeling dat, als je de theorie goed kent, zelf het examen bij het CBR aanvraagt. Dit kan via de site van CBR en je kunt ook zelf kiezen naar welke vestiging je wilt (Zwolle, Hoogeveen, Enschede etc.). Je meldt je online aan voor het examen en je krijgt dan een bevestigingsmail als het is gelukt.

Theorie leren auto, het theorieboek voor het CBR theorie-examen onderverdeeld in de 25 CBR categorie├źn + 10 uur oefenexamens
27,50 euro

I Theorie, 50 examens online 22,50 euro
Prijzen exclusief verzendkosten